Lezzetine Doyulmaz Etimek Tatlısı

Malzemeler:

  • 10-12 tuzsuz etimek
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 750 gr. süt
  • 3 tepeleme yemek kaşığı un
  • 2 paket vanilya
  • 2 su bardağı süt ( 750 gr’dan ayrıca )
  • 2 paket krem şanti
  • 2 su bardağı su
  • Hindistan cevizi

    Hazırlanışı:

    Etimekleri dikdörtgen bir borcama dizin. 2 su bardağı toz şekeri tencerede biraz yakın. 2 su bardağı Kaynar suyu tencereye ekleyin ve bu karışımı sıcakken etimeklerin üzerine dökün. 750 gr. sütü un ve vanilya ilavesiyle muhallebi gibi pişirin. etimeklerin üzerine sürün. 2 su bardağı sütle krem şanti hazırlayın, en üst kata da bu krem şantiyi sürün. Hindistan ceviziyle süsleyin.

Afiyet olsun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir