Çin Mantısı

Hamuru için malzemeler: * 3 yumurta * 1 çay bardağı su * Yarım çay kaşığı tuz * Aldığı kadar un İç malzeme: * Yarım kilo ıspanak * 1 soğan * Deniz tuzu, karabiber Hazırlanışı: Yumurta, su ve tuzu iyice karıştırın. Daha sonra yavaş yavaş unu ilave edin. Hamur, kulak memesi kıvamına gelene kadar iyice yoğurun. Sonra hamuru yarım saat dinlenmeye bırakın. İçi için, yarım kilo … Okumaya devam et Çin Mantısı

Etli Topalak

Konya yöresine ait son derece lezzetli etli bir yemek tarifi paylaşıyoruz sizlerle.. Malzemeler: 750 gram kıyma 1 su bardağı ince bulgur 1 adet yumurta Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı nohut 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 4 su bardağı et suyu veya su Tuz, karabiber Üzerine: 7-8 dal ince kıyılmış maydanoz Etli … Okumaya devam et Etli Topalak